Miercuri, în jurul orelor 16, un taximetrist ce se deplasa pe Șoseaua Kiseleff a început să facă semne disperate că un pericol iminent vine din dreapta, spun martorii evenimentului nefericit. Ceilalți participanți la trafic au oprit îngroziți și au așteptat lămuriri. Acestea nu au mai venit, iar taximetristul și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Timp de aproape 20 de minute Piața Victoriei a fost blocată de șoferii încremeniți. Unii chiar amenințau că nu își pornesc motorul până nu li se explică ce s-a întâmplat.

Din fericire, doi polițiști direcționau felii de pizza spre stomac în Spring Time-ul din apropiere. Aceștia au ajuns la locul incidentului și au reușit să decongestioneze traficul.

Ulterior am luat legătura cu unul dintre ei pentru a clarifica situația. Iată ce ne-a declarat: “Taximetristul a semnalizat pentru a-și arăta intenția de a schimba banda pe care se deplasa. Presupunem că intenționa să se încadreze pentru a efectua un viraj la dreapta. Participanții la trafic, majoritatea bucureșteni, nu au înțeles manevra și s-au oprit”.

Încă nu se cunoaște identitatea taximetristului sau ce l-a împins la acest gest necugetat. Menționăm că în București se poate vira de pe orice bandă în orice direcție, iar manevra de semnalizare pentru a schimba banda nu se mai practică de mai bine de 25 de ani.

One thought on “Un taximetrist a blocat Piața Victoriei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *