Mi se pare că-mi pierd vremea încercând să mă gândesc de ce un utilizator numit flori elena se recomandă ca fiind cosmin…

Mai interesant (a se citi “trist”) este că acest copil needucat (din toate punctele de vedere) nu a auzit în viața lui de o cratimă: ios, leam, tineo (corect: io-s [eu sunt], le-am, ține-o) sau de semne de punctuație. Totuși este evident că are intelect de manelar, ceea ce mă face să mă simt ca și cum aș arunca nuci într-un zid.

Dar să trecem la evenimentul special, intelectualul autohton, comentator al celor văzute și nevăzute, AcelasiOnu. Vă dați seama câtă dedicare are această persoană dacă a binecuvenit șă-și ridice nasul din messenger și facebook 1 minut pentru a da o lecție de limba română colegului internaut? Să privim și să ne minunăm cu ce eleganță prescurtează el dracului (în drq), cum elimină literele nedorite din să scrii (și obține sa scri) și cum perfecționează muzicalitatea cuvântului niște (transformându-l în nijte). Dragii mei, să profităm de această clipă pentru a-l aplauda, că mai prost ca ăsta n-o să găsim prea curând.

Îi mulțumesc lui *Gothic* pentru poză.

One thought on “Să scri nijte cuvinte în română”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *