Se pare că m-am pripit când am declarat că nu vom avea perle în acest an. Iată că exclusivtm.ro a reușit să extragă niște formulări cel puțin interesante din lucrările micilor genii:

“Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul.”

“Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric.”

“Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place.”

“Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte și te compromite.”

“Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis.”

“Modelul meu în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria.”

“Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa.”

“Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu.”

“Arghezii se depresiona cu poezie tristă deoarece la modă se purta atunci stilul lui amărât. Arghezi e un trist că lumea gusta din tristeţi şi le citea pe nemâncate.”

“Model în viaţă sî îi şmecheria. Îmi eau model care ştie bani repid să facă, pentru că viața nare timp.”

“Iubirea plutea în aer ca fumul de mici. Iubirea e ca fumul de mici.”

“Accidentul este o operă de iubire accidentală. Oamenii se iubeau la nimereală ca o buşitură şi se mai dedulceau neaşteptat. Îşi bubuiau destinele în traficul vieţii amar.”

“Ann pozează sălbatică cu buze ţuguiate şi romantică e din fire. Ştie să nebunească bărbaţi că îi lucrată pe forme şi ştil şi în inimă îi vagaboandă.”

“Na-re Teodor Arghiezi poezie veselă. Iel ştie că totul ăi negativi. Mâne poate îi mai bine poate nu cine ştie.”

Vezi și: Perle BAC 2013 – Republica Moldova

One thought on “Perle BAC 2013 – Timiș”
  1. Minunat. Nu am cuvinte, dar daca acesta este viitorul nostru, atunci este trist , chiar …. SUMBRU. Apropo stiti ce inseamna sumbru? Poate definiti la prezent si mai ales la viitor aceasta tara. O fi ceva, ce anume……? eu stiu?
    Cu stima pentru cei alesi!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *