Nu am auzit vreodată de acest Lorin Fortuna sau de postul de televiziune Baricada, însă  astfel de persoane ar trebui supravegheate de personal calificat, nu să apară la televizor.

Nu știu dacă să-l numesc analfabet, nu știu dacă suferă de ceva sau poate este doar un actor care citește de pe prompter. Acest om menționat anterior este o enigmă ce are o categorie aparte care nu poate fi încadrată civilizațional virtual atemporal.

În orice caz, consider că ar trebui reținut și verificat psihologic și psihiatric pentru a nu cumva să înceapă a răni oameni în numele rangului și distincției lui ezoterice.

5 thoughts on “Lorin Fortuna și civilizația Arahnidica Tarantulara”
 1. Dumneata afirmi,in cadrul blogului intitulat,auto-sugestiv: analfabeti.ro, ca nu ai auzit de persoana la care te referi,in prezenta rubrica,si nici de postul tv-online:baricada.ro,la care respectiva persoana colaboreaza,saptaminal (joi,intre orele 17-19,daca te intereseasa),la realizarea emisiunii: Inteleptarea (fosta:Desteptarea) Romaniei. Marturisesti,singur,ca,pentru d-ta, ca individ si ca:ne-Om,ce esti (in aprecierea mea,ca sa aplic,pe un exemplu concret,o clasificare a indivizilor,de teapa d-tale,pe care a propus-o,chiar cel de care te agati,ca un scai), respectiv ca un:individ de tip:scai(comparatie pe care tot el a propus-o),acest Om este si ramane,in absenta unei documentari, minimale,la care te-ar obliga ,moral si profesional,o deontologie profesionala (daca ai fi in stare sa constientizezi si sa aplici acest concept),o enigma aparte,pe care,in calitate de analfabet “blogistic”,nici n-ai cum s-o descifrezi.Si cu toate acestea,ca un inconstient,ce esti,te incumeti,cu siguranta specifica,de netratat,a idiotilor, sa afirmi,cu nonsalanta,ca Omul la care te referi,fara sa-l cunosti: “ar trebui retinut si verificat psihologic si psihiatric,pentru ca nu cumva sa inceapa a rani oameni,in numele rangului si distinctiei lui ezoterice”.Nici macar n-ai sesizat faptul ca introducand un pasaj video,din emisiunea:Desteptarea Romaniei,in aceasta rubrica “analfabetica”,
  iti evidentiezi,singur,minciuna ca n-ai auzit de postul tv-online:baricada.ro.Nu mi-as fi pierdut timpul nici cu analfabeti individuali,ca d-ta,si nici cu bloguri analfabete,daca nu m-ar fi deranjat faptul ca,in ultima vreme,de cate ori apelez Site-ul Misiunea Astrala “Romania”,coordunat de catre Lorin Fortuna,pe care il vizitez destul de des,ma impiedic de mizerabila prezenta, a d-tale,atat individuala,cat si blogistica,care apare,cu obstinatie,desigur nu intamplator,pe aceeasi pagina cu Site-ul pe care doresc sa-l accesez ,atat eu cat si multe alte persoane, autentic interesate, situatie de care te poti convinge vizualizand contorul cu numarul de vizitatori,precum si numarul de vizitatori care il acceseaza, zilnic.Asa am inteles si ce reprezinti d-ta,de fapt,atat din punct de vedere individual,cat si blogistic,adica o clona- agenturala,oculta si subversiva, alarmata de credibilitatea morala si intelectuala a celui pe care d-ta:clona agenturala,il batjocoresti,la ordin agentural,sperand ca,in acest mod,vei reusi sa-i stirbesti din prestanta,precum si din autoritatea publica,de care beneficiaza. Va este,de fapt, teama ca s-ar putea sa reuseasca sa mai declanseze,odata,o revolutie,sau o rascoala populara,impotriva categoriei de ticalosi politico-partidici, clientelari si dictatoriali,asa cum a reusit,in 20 decembrie 1989,la Timisoara,care revolutie,sau rascoala,insa,sa nu se mai incheie printr-o tradare,de proportii,din partea conducerii Armatei, ca Revolutia Romana din decembrie 1989,ci prin judecarea si condamnarea (inclusiv la moarte) a marilor ticalosi care au acaparat,in mod abuziv,inclusiv din punct de vedere constitutional,puterea suprema,in stat,si o utilizeaza,inclusiv in prezent,pentru a batjocori tara si poporul roman. Deoarece nu-mi fac nici o iluzie ca d-ta ai fi in stare,ca individ de tip:clona-agenturala,care esti,sa publici aceasta replica, in blogul:analfabeti.ro,pe care,probabil,ca-l si patronezi(la ordin agentural),te anunt,ca, daca n-o vei face,o sa ma adresez altor publicatii web,cu care intretin relatii de colaborare,si,chiar daca il vei publica,tot il voi transmite si lui Lorin Fortuna,cu recomandarea de a infiinta o rubrica de replici dedicate blogurilor,respectiv blogisticii specific agenturale,ca mod de manipulare si intoxicare,mediatica, pe care le-au infiintat (din bani publici) institutii de stat, degenerate in agenturi oculte,subversive si opresive,pentru a fi avute in vedere,inclusiv ca furnizoare de probe incriminatoare,la judecata,de apoi,a blogurilor si blogistilor,atat de curajosi,dar si de discreti,incat nici nu-si publica numele,in cadrul blogurilor,in cauza.
  Romania-libera,22.11.2013,corespondent care te va anunta cine este,doar atunci cand iti va cunoaste identitatea adevarata,pentru a te putea sanctiona,in mod adecvat, si din punct de vedere ezoteric.

  1. Bai omule, nu ma intereseaza cine esti, probabil ca fiul lu ezotericu. omul e dus rau de tot cu pluta, om cult care nu avea coloana vertebrala si a fost corupt de legiunile lui ezoterice. feriti-va de el fiindca nu mai e om, e controlat de entitatile lui ezoterice, spirite inferioare. draci.

 2. Un prim pas,deosebit de important,pentru evolutia d-stra,cetateneasca consta in faptul ca ati publicat comentariul,desi,aparant,va dezavantaja. Ar mai putea urma si altii,daca ati dori o asemenea evolutie,precum si daca ati fi in stare de o asemenea evolutie.
  Ar merita,consider,efortul,deoarece,daca ati ajunge sa intelegeti,de exemplu,diferenta dintre destin si soarta (karma) a fiintelor individuale superioare,respectiv,mai ales,a fiintelor colective superioare,ar fi un castig imens pentru d-stra,precum si pentru apropiatii d-stra,in eventualitatea in care veti dori sa-i ajutati ,si pe acestia, sa se pregateasca pentru a intampina “Apocalipsa”,si a nu-i lasa in situatia de a fi nevoiti sa se confrunte,in totala necunostinta de cauza,cu “avalansa apocaliptica”,distrugatoare fiintial,la nivel individual,si,mai ales,la nivel colectiv.Veti gasi,aproape tot ce v-ar putea ajutain acest scop,,studiind Site-ul “Misiunea Asrala “”Romania””,dar nu veti putea lua decat atat cat veti “putea duce”,adica intelege. Merita sa incercati. Va veti convinge. Romania libera,30.11.2013.Succes!

 3. daca sunteti atata de complex si atotstiutor de ce nu puneti numele dumneavostra pentru ca sal vad si eu si sigur o sa aflati cam cum sta treaba cu cei care fac astfel de afirmatii la adresa unor oameni care prin misloace financiare proprii si prin ricuri enorme din punct de vedere ezoteric siau asumat ,retine bine asta bun de gura,APARAREA EZOTERICA IMPOTIVA UNOR CIVILIZATII EXTRAPLANETARE LA NIVEL DE TARA CONTINENT PLANETA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *