Iar tu mă faci să cred că nu te-ai născut în această lume.

N-am cum să corectez așa ceva pentru că toate cuvintele sunt greșite. Ăsta este un caz la limită: nu știu dacă să râd de prostia specimenului sau să îmi pară rău pentru el.

Mulțumiri încă o dată lui Robert Junky pentru poză.

6 thoughts on “Eshtii de pe altă planetă”
 1. Ce pnm…!Sunteti niste nesimtiti! Oare nu va ganditi si voi ca puteti rani unele persoane? Chear daca sunt analfabeti asta nu inseamna ca va puteti bate joc de ei! Sunt si ei oameni la fel ca voi! Si habar nu aveti ce e ala analfabet! Va-ti gandit ca poate unii pe prostesc cu statusurile astea tampite?!? Eu m-am prostit cu statusurile astea din ce in ce mai ciudate si stranii si uite ce s-a intamplat! Am ajuns pe “analfaberi.ro”
  Sa le fie rusine celor care fac oamenii “analfabeti” si isi bat joc de ei.

   1. Da,noi suntem răi fiindcă încercăm să corectăm greşelile altora.
    PS: Pentru cine nu ştie,ea a avut statusul ăla.

  1. Crystyana Crys says:
   …Oare nu va ganditi si voi ca puteti rani unele persoane? Chear daca sunt analfabeti asta nu inseamna ca va puteti bate joc de ei! Sunt si ei oameni la fel ca voi! Si habar nu aveti ce e ala analfabet! Va-ti gandit ca poate…

   Draga Cristiana cu multi de Y! eu m-am saturat sa am mereu retina zgariata de ineptiile si aberatiile scrise de voi . Cineva trebuie sa va traga una peste bot, pune mana si citeste o gramatica si lasa dracu statusurile . Nu te-ai saturat sa fii penibila ?
   Te salut !

 2. in fiecare zi fata asta are un status asemanator.am impresia ca e nevoie sa faci o rubrica numai pt ea :)))robert junky stie ce zic.din intamplare am ajuns aici dar vad ca lumea e mica

 3. Stiti ceva?
  Voi nu sunteti analfabeti, sunteti prosti!
  Nu eu am scries sts-ul acesta… L-am copiat de pe net.>:)
  Nu v-ati gandit ca poate scriu asa pentru ca asa am eu chef!?!
  Daca eram analfabet nu aveam numai “10” la “Limba si literatura Romana”:-p:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *