Luat prin surprindere de succesul pe care l-a avut Black Friday în domeniul electrocasnicelor, Guvernul României a adoptat o ordonanță de urgență prin care a programat Marțea Căcănie. Aceasta va avea loc în prima marți din decembrie, dar oamenii au început deja să se așeze la coadă. Specialiștii estimează că numărul persoanelor îl va depăși pe cel de la lansarea iPhone5 sau Twilight.

Prin această mișcare se dorește redresarea economiei României în condițiile în care toate celelalte încercări au eșuat.

Comercianții au luat deja măsurile necesare: au scumpit toate produsele cu 25-30% pentru a le putea reduce cu până la 15% în Marțea Căcănie.

Surse neoficiale ne-au relatat că pâinea mai veche de 8 zile poate să ajungă chiar și la jumătate de preț. Purtătorul de cuvânt al Guvernului nu a dezmințit această informație. Ba, mai mult, dânsul ne-a declarat: “Să vedeți ce oferte v-am pregătit la laptele brânzit și carnea de porc cu necroză!”.

Am realizat un sondaj de opinie pe un eșantion de 1000 de persoane pentru a înțelege mai bine ce impact are această decizie asupra populației. Cel mai frecvent răspuns pe care l-am primit a fost: “Ce-i aia panificație?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *