Mă demoralizează prostia acestui băiat.

Greșit: te ei de, estii, daten morti mati, zile, uitativa, veziti, mancameai, intreabo, moldoveni is, lai dat, dute, pupo
Corect: te iei de, ești, dă-te-n morții mă-tii, zi-le, uitați-vă, mânca-mi-ai, întreab-o, moldovenii sunt, l-ai dat, du-te, pup-o

7 thoughts on “Așa spurcat în niciun caz”
  1. Cateodata imi e rusine ca sunt moldovean, dar si mandru totodata. Invoc tehnica ” Orele de caligrafie, respectiv Abecedarul” pentru multi dintre cei ca moldoveanul de mai sus. ” Wei, aidi duti oliaca pi la scoala ! ”

  2. Theandutu, sau ma rog nu te cheama. Frate esti praf cand vine vorba de limba Romana, sincera sa fiu chiar imi pare rau pentru familia ta si pentru prietenii tai si te intreb: nu le e rusine cu tine?=)) nu sunt vreo intelectuala sau ceva de genu asta, dar macar stiu chestiile de baza.

  3. Imi place site-ul, m-a ajutat mult. E frumos din partea ta ca iti pasa de noi “analfabetii” chiar ma bucur ca am gasit un site unde pot sa invat ceva. Mi-e rusine sa zic ca in scoala generala am cam sarit peste orele de gramatica dar acum vreau sa schimb asta.

  4. Corect: te iei de, ești, dă-te-n moții mă-tii!
    Serios? MOTII? asa e forma corecta de la “mortii”? si voi faceti pe altii analfabeti!

    1. Intr-adevar ai facut o mare realizare ca ai corectat si tu pe cineva.Cred ca te simti mandru de asta.Sunt multi analfabeti pe lumea asta,stii bine acest lucru,ceea ce ai incercat tu de fapt a fost sa corectezi mai degraba pe cineva care a “mancat” o litera decat gramatical.Pacat ca n-ai scris si tu mai mult de 22 de cuvinte sa te fi vazut cat de analfabet esti cand vei “manca” o litera.Hai pa te’n spanac.Toti sunt inteligenti acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *