De când a avut loc acest incident, toată presa încearcă să afle şi să ofere mai multe informaţii.

Doar că unii jurnalişti nu au mai avut răbdare să fie corectaţi înainte să-şi publice materialul şi astfel au apărut ştirile de mai sus.

5 thoughts on “Adrian Năstase s-a împuşcat”
 1. Si astfel de greseli elementare vedem zilnic in presa.Din partea jurnalistilor asemenea greseli sunt impardonabile.E foarte grav ce se intampla.

 2. Nastase a incercat sa plagieze sinuciderea si nu i-a reusit!

  E doar un circ ieftin, sper ca nu cumva sa citim peste cateva saptamani ca a fost gratiat sau face arest la domiciliu pentru ca nu suporta detentia.

  1. Este și asta o posibilitate.

   Îi vor da câteva luni de libertate și, în câteva zile, dispare și ăsta ca Omar Hayssam.

   Va fi o știre interesantă pentru un timp, apoi românii se vor întoarce la ale lor.

 3. Daca vreti vanatoare non-stop de analfabeti, intrati pe tpu.ro .

  Ma simt usurat sa citesc texte scrise corect. Am observat ca si traducerile de la filmele date pe posturile TV sunt eronate. Incultii s-au inmultit.

  Pe vremea cand eram in generala, clasa a IV-a , atunci cand greseam un cuvant la gramatica, la Lucrarea de control , invatatorul scadea pentru greselile de ortografie 0.50 puncte in cazul in care erai un elev activ la clasa si 1 punct in cazul in care erai un elev normal din punct de vedere al activitatii.

  Ma intreb, de ce mama dracului profesorii astia inculti din ziua de azi ignora cu desavarsire aceasta practica sanatoasa ? Cum poate un profesor sa aiba greseli de ortografie in halul asta? E PROFESOR, adica este EXPERT, vai de tara asta !!!

  Noi am avut noroc cu profesori adevarati cand practica SPIRU HARET nu impanzise tara. Doamne iti multumesc, acum realizez onoarea de care am avut parte !

 4. Mi s-a întâmplat adesea ca în urma unei căutări cu Google să văd greşeli similare, adică în care cratima lipseşte, în rezultatele oferite de motorul de căutare. Intrând însă la respectivele adrese, constatam că era scris corect. Nu doresc să iau apărarea nimănui care scrie incorect, dar în cazul acesta ar putea fi vorba doar de o eludare a cratimei (regretabilă, e drept) pe care o face motorul de căutare atunci când afişează rezultatele. E Goagăl, ce să-i faci!? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *